mamaplus

Vești triste din Rusia: Anastasia Zavorotniuk va rămâne paralizată pentru totdeauna

-
//
11.12.2019

Anunțul a fost făcut de portalul Mash.ru cu referire la surse demne de încredere. Potrivit sursei citate, actrița își continuă tratamentul într-o clinică privată, dar și într-un centru de reabilitare deja de 3 luni, însă rezultatele încă nu sunt vizibile.

"Din cauza tumorii din emisfera stângă a creierului, s-au dezvoltat unele patologii. Mai întâi a fost paralizată mâna dreaptă, acum însă a fost paralizată toată partea dreaptă a corpului. Această parte, care este imobilizată, deja nu se va mai recupera", a declarat sursa Mash.

În prezent Anastasia Zavorotniuk se mișcă doar cu ajutorul căruciorului. Mama și soțul său Petr Chernyshev au grijă de ea.

Amintim că Anastasia a fost internată pe 13 sepembrie 2019 în secția de reanimare. Actrița suferă de cancer cerebral, ea fiind diagnosticată mai bine de jumătate de an. Zavorotniuk s-ar fi tratat în Polonia, însă fără rezultate pozitive. Mash.ru scrie că de aceeași boală a suferit și interpreta Janna Friske.

Rudele și apropiații Anastasiei Zavorotniuk au refuzat orice ajutor material. Ei au declarat că singuri vor achita toate cheltuielile. La data de 23 septembrie, presa rusă a scris că medicii au recunoscut că tumoarea actriței Anastasia Zavorotniuk nu poate fi operată.