mamaplus

Vestea zilei în showbizul românesc. Theo Rose este însărcinată

-
//
15.11.2022

Celebra artistă și iubitul ei, Anghel Damian, vor deveni părinți pentru prima dată.

Theo Rose ar urma să nască în luna iulie a anului viitor, acum aflându-se în primul trimestru de sarcină. Ea și Anghel Damian, regizorul serialului clanul, vor deveni părinți. Totul se întâmplă după aproximativ patru luni de când formează un cuplu, scrie cancan.ro. Momentan, niciunul dintre cei doi nu a făcut nicio declarație cu privire la această perioadă minunată pe care o trăiesc.

Horia Brenciu a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de felicitare pentru Theo Rose. Recent cei doi au lansat o piesă împreună.

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel.  Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa? „, a scris Horia Brenciu în dreptul celei mai recente melodii lansate alături de celebra artistă.

Coincidență sau nu, în luna aprilie a acestui an, când probabil se afla la începutul relației cu Anghel Damian, Theo Rose vorbea despre ce nume își dorește să poarte copilul ei dacă va fi băiat. De asemenea, are și o variantă de nume pentru fată. Acum doar rămâne de văzut care este sexul bebelușului, căci artista are deja numele pregătite.

„ Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram în luna aprilie a acestui an.

Potrivit sursei citate, Theo Rose s-ar confrunta cu stări de rău, specifice perioadei sarcinii. Astfel, pe data de 12 noiembrie artista în vârstă de 25 de ani ar fi trebuit să susțină un concert la Bruxelles, însă din cauza grețurilor și vărsăturilor, Theo Rose a refuzat să mai meargă în Belgia. Ar fi fost înlocuită de o altă artistă. Boier Bibescu i-ar fi anunțat deja pe cei din echipa lui cu Theo Rose nu va mai lua cântări.

Oamenii o cunosc pe celebra artistă drept Theo Rose, însă nu acesta este numele ei real din buletin. Vedeta poartă numele Teodora Maria Diaconu. A studiat la liceul „Dinu Lipatti“, specializarea Pedagogie Muzicală. A terminat liceul cu media 9,50. Și-a dorit ulterior să urmeze cursurile facultății de actorie însă nu s-a putut.

La începutul verii din 2022 s-a aflat că Theo Rose nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte, cu care avea o relație de aproximativ 8 ani. Artista a confirmat atunci când este într-o relație cu regizorul Anghel Damian.

mamaplus
mamaplus