Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

-
//
23.10.2017

Acum au lumea la picioare, iar în copilărie sau adolescență au trecut prin momente terifiante. Unele dintre ele au fost abuzate sexual la vârste foarte fragede. După ce au devenit celebre, multe dintre ele au avut curajul să recunoască prin ce coșmar au trecut.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Lady Gaga

A dezvăluit că a scris cântecul Swine din 2013 pentru a-și exprima furia și descurajarea pe care le-a simțit după ce a fost agresată sexual la vârsta de 19 ani. Nu m-a afectat așa de mult imediat după, cât m-a afectat 4-5 ani mai târziu. M-a zdruncinat atât de tare… Am fost așa de traumatizată de experiența asta, încât îmi spuneam să continui pentru că trebuia să ies din asta.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Ozzy Osbourne

Cântărețul rock și vedeta de televiziune a avut o copilărie foarte grea. Pe lângă sărăcia familiei din care făcea parte, actele sexuale la care a fost supus l-au zdruncinat. Bătăușii din școala sa îl abuzau sexual în repetate rânduri.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Oprah Winfrey

În noiembrie 1986, Oprah Winfrey a uimit audiența unui show live când prezenta drama unui copil abuzat sexual. A dezvăluit că și ea a fost violată de o rudă în vârstă de 19 ani. Pe atunci, Oprah avea doar 9 ani, însă abuzul a încetat abia 5 ani mai târziu.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Madonna

În cazul ei, a fost atacată abia după ce s-a mutat în New York. Mă duceam la cursul de dans, iar ușa era închisă și am avut nevoie de bani pentru a da un telefon. Un tip mi i-a dat. Părea prietenos. Aveam încredere în toată lumea, a declarat cântăreața pentru Us Weekly.

Bărbatul a convins-o să dea telefonul din casa lui, loc în care a violat-o.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Pamela Anderson

Actrița din Baywatch a dezvăluit că a fost molestată de un babysitter și violată de fratele unui prieten și de către primul ei iubit împreună cu alți băieți. Nu mai încape îndoială să spun că am avut foarte mari dificultăți în a mai crede pe cineva, Voiam să dispar de pe pământ, a spus Pamela Anderson pentru Los Angeles Times.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Marilyn Manson

Născut ca Brian Hugh Warner, cântărețul a fost supus unor acte sexuale în copilăria sa timpurie. Când se aventura în pivnița bunicului său, unde erau grămezi de lenjerie intimă și reviste deocheate despre bestialitate și sado-masochism. Acest lucru i-a marcat viața.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Reese Witherspoon

Actrița a declarat că a fost hărţuită sexual de un regizor la vârsta de 16 ani, dar agenţii şi producătorii de film i-au spus să tacă, scrie News.ro.

Witherspoon nu a dat numele regizorului care a agresat-o, dar a spus că incidentul a fost primul dintr-o serie de experienţe de „hărţuire şi agresiune sexuală“ din cariera sa. „Am propriile mele experienţe de acest gen care revin proaspete şi e greu să dormi, să gândeşti şi să vorbeşti despre sentimentele de anxietate pe care le-am avut şi pe care nu am putut să le dezvălui prea devreme“, a spus ea.

„Simt un adevărat dezgust faţă de regizorul care m-a agresat când aveam 16 ani şi sunt furioasă pe agenţii şi producătorii care m-au făcut să cred că tăcerea era o condiţie a angajării mele. Şi mi-aş dori să pot să vă spun că a fost un incident izolat din cariera mea, dar din păcate nu a fost aşa. Am avut multiple experienţe de hărţuire şi agresiune sexuală şi nu vorbesc despre ele prea des“, a adăugat actriţa.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

America Ferrera

Actrița a mărturisit că a fost abuzată sexual pe când avea 9 ani: „Nu am spus nimănui şi am trăit cu ruşinea şi vina gândindu-mă că eu, un copil de 9 ani, am fost responsabil de acţiunile unui om matur. Am fost nevoită să mă întâlnesc cu acest bărbat în viaţa de zi cu zi în anii ce au urmat. Îmi zâmbea şi îmi făcea cu mâna, iar eu treceam în grabă pe lângă el înspăimântată, purtând povara a ceea ce doar noi doi ştiam - el aşteptând să tac şi să-i zâmbesc la rându-mi. Doamnelor, haideţi să nu mai tăcem, aşa încât următoarea generaţie de fete să nu mai fie nevoită să trăiască cu această mizerie“, a scris Ferrara pe Instagram.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Tatiana Guţu

Fosta gimnastă ucraineancă, născută în Republica Moldova, s-a alăturat numeroaselor vedete, dar și femei simple, care au dezvăluit în ultimele două săptămâni că au fost violate sau agresate sexual.

Într-o mărturie terifiantă făcută pe pagina ei de Fagebook, Tatiana îl acuză de viol pe Vitaly Şcherbo, fost gimnast, multiplu medaliat la Jocurile Olimpicie, europene şi mondiale, care, de-a lungul carierei a reprezentat URSS-ul, CSI-ul şi Belarusul. Gimnasta avea doar 15 ani când s-ar fi întâmplat totul.

Din mesajul Tatianei rezultă că doi colegi au știut la acea vreme ce i s-a întâmplat, dar nu au luat atitudine.

”Acesta este actul meu de curaj după 27 de ani. Tatiana Toropova, te-am crezut prietena şi coechipiera mea, mulţumesc că nu ai fost destul de curajoasă pentru mine când aveam mai multă nevoie de tine, când trebuia să lupţi pentru drepturile femeilor şi pentru “Nu înseamnă nu”. Ai fost acolo, ai auzit tot şi nu m-ai apărat...

Ruslam Şaripov, mulţumesc că ai fost un bun prieten şi nu m-ai protejat de amicul tău, pe mine, o fetiţă de 15 ani.

El m-a violat în la Stuttgart în 1991. Vitaly Şcherbo, tu eşti monstrul care m-a ţinut în propria mea închisoare, care m-a făcut să-mi fie frică mulţi ani. Ştiu că o să negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând, nu mă mai poţi învinge. Acesta este povestea mea de Cenuşăreasă. Îţi voi supravieţui şi voi sprijini pe oricine vrea să vorbească despre tine.“ - este mărturia Tatianei.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Kaya Jones

Fosta membră a celebrei trupe Pussycat Dolls, Kaya Jones, susţine că celebra formaţie era paravanul unei reţele de prostituţie. Fetele erau abuzate de manageri din industria muzicală.

Kaya zice că a fost ameninţată cu moartea şi avertizată că va trebui să-şi ia adio de la cariera muzicală, dacă avea să dea în vileag ce se întâmpla. “Iată adevărul. Nu eram într-o trupă de fete. Eram într-o reţea de prostituţie, dar ştiam că vom ajunge numărul 1 în muzică. Cât de rău a fost? Atât de rău, încât a trebuit să-mi iau adio de la vise, de la colegele de trupă şi de la un contract de 13 milioane de dolari”, a scris muziciana, care actualmente face o carieră solo.

Vedete care au fost abuzate sexual la vârste fragede

Sursa: zdt.ro