mamaplus.md

Vasile Macovei le-a dedicat un mesaj emoționant fiilor săi

-
//
26.10.2018

Interpretul are doi copii, Damian și Dominic, pe care-i iubește enorm. Iar de când a divorțat de Cristina Bolboceanu și a revenit în Moldova, Vasile le duce mereu dorul. 

mamaplus.md

Se pare că recent artistul a avut parte de o zi extraordinară, petrecută în compania fiilor. Acesta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în 3 și a scris un mesaj emoționant:

“Îmi iubesc copiii și niciodată nu am ascuns faptul că am copii, dar în același timp mereu mi-a fost greu să vorbesc despre ei când nu-mi sunt alături. Nu-mi pasă de obstacolele create care îi îndepărtează de mine și de educația care o au împotriva mea. În trei suntem o forță! E vorba de timp, iar eu voi fi alături de voi doi, indiferent de consecințe. Nu sunt Dumnezeu să pot zbura, sau să pot face minuni, doar un lucru știu, nimeni nu va putea să mă oprească să vă fiu alături și să vă iubesc”
 

mamaplus.md

Amintim că timp de 3 ani, Vasile Macovei a fost căsătorit cu Cristina Bolboceanu, fiica fostului deputat Iurie Bolboceanu. Aceștia au jucat nunta în aprilie 2015.

mamaplus.md