mamaplus

Valerie Lungu se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu bloggerița

-
//
21.10.2022

Valerie Lungu își ține comunitatea de pe Instagram la curent cu noutățile din viața ei chiar și atunci când sunt vești mai puțin bune. Influencerița a împărtășit cu sutele de mii de urmăritori din mediul online faptul că se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

Într-un InstaStory recent, fiica Victoriei Lungu a mărturisit că are anumite probleme și s-a dus să-și facă analize medicale.

Totodată, Valerie le-a menționat internauților că se confruntă și cu probleme cu tenul în această perioadă, dar nu a stat fără să ia măsuri pentru rezolvarea lor. În aceeași zi, tânăra s-a dus să-și facă anumite proceduri pentru a soluționa eficient problema.

„Ideea e că am niște probleme și a trebuit să dau niște analize. Am realizat că mi-a explodat și fața, așa co o să merg astăzi să-mi fac niște proceduri faciale și proceduri pe care le fac eu în mod normal.”, le-a spus Valerie Lungu urmăritorilor ei, pe InstaStory.

Recent, Valerie a trecut printr-o despărțire, pe care a recunoscut-o în mod oficial în urmă cu câteva zile. Tânăra a menționat că motivul rupturii ar fi fost faptul că aveau valori diferite și o viziune diferită asupra vieții, ceea ce a făcut ca relația or să nu mai poată continua.

mamaplus
mamaplus