mamaplus

Valeria Țurcan, cu copilul la spital: ”Nu știm cât o să mai stăm internați„

-
//
25.03.2022

Primii ani din viața copilului sunt plini de momente frumoase, dar și provocări neașteptate pentru mămici. Atunci când copilul prezintă simptome pe care niciodată nu le-a mai avut, poți deveni panicată și ai face orice pentru ca cel mic să se simtă mai bine. Una dintre cele mai populare food bloggerițe de la noi, Valeria Țurcan, trece prin momente dificile alături de băiețelul ei în vârstă de un anișor. Micuțul Saul a ajuns să fie internat în spital după ce i-a stat rău și era pe cale să leșine.

Autoarea blogului Valerie’s Food spune că deși acum micuțul se simte un pic mai bine, primele ore de la internarea în spital au fost extrem de grele.

”Analizele arată că Saul are o viroză care i-a afectat un pic gâtișorul și urechiușele. Febra ba scade, ba se ridică. Doctorii mai mult își fac griji pentru că el a avut convulsie febrilă. Nu știm încă cât o să stăm internați.  

Momentul cel mai greu pentru mine a fost că l-au luat să îi pună cateter și să îi ia analize. Eram ca un leu în cușcă, nu puteam face nimic în timp ce îl auzeam cum plângea.”, a mărturisit bloggerița pe contul său de Instagram.

Valeria Țurcan spune că așteaptă un diagnostic exact din partea medicilor și între timp are grijă să-și aline bebelușul cum știe ea mai bine.