mamaplus

Valeria Lungu s-a despărțit de iubitul ei misterios, după un an de relație

-
//
13.06.2022

Valeria Lungu, fiica Victoriei Lungu, s-a despărțit de iubitul ei. Influencerița a trecut, acum ceva vreme, printr-o despărțire dureroasă și nu credea că-și va mai întâlni alesul inimii. Ei bine, după ceva timp petrecut singură, Valeria a întâlnit un tânăr străin, care i-a furat inima. Preț de câteva luni, aceștia au fost împreună, iar lucrurile păreau minunate între ei. Iată că, relația lor s-a încheiat și ambii au decis să meargă pe drumuri diferite.

Bloggerița a dezvăluit și motivul pentru care a ales să pună stop relației pe care o avea cu tânărul misterios.

”Sunt câteva aspecte: Eu o să mă mut în Dubai, ce o să fac jobul meu în cazul în care mă mut, trebuie să cumpărăm un apartament mai mare, ce facem dacă nu ne înțelegem pe termen lung într-o casă împreună, dacă merită să ne mutăm acum sau mai așteptăm.

Relația la distanță este foarte complicată ținând cont că noi călătorim foarte mult amândoi. Partea tristă din toată această poveste este să ne despărțim”, este mesajul transmis de Valeria Lungu.

Bloggerița își dorește să devină mamă

Mama vedetei, Victoria Lungu, a dat-o de gol pe fiica sa, spunând că Valerie vrea să devină mamă. Mai mult decât atât, și cântăreața de muzică populară spune că își dorește să fie o bunică tânără.

”Își dorește să devină mamă și eu mereu îi spun că eu am făcut-o la 21 de ani. Vremurile s-au schimbat d-aia o las să trăiască, să muncească, să vadă lumea. Un copil necesită timp și trebuie să fii acolo pentru el. Eu îmi doresc să fiu bunică tânără, să merg cu nepoțica și să zic că e fiica mea. Și ea își dorește, și eu îmi doresc”, a declarat Victoria Lungu.