mamaplus

Valeria Lungu, jignită și insultată de fostul iubit: ”Eram atât de chioară!”

-
//
27.07.2021

Vloggerița Valeria Lungu și-a cunoscut fostul iubit, pe medicul stomatolog Alex Moroiu, în vara anului trecut. Deși atunci avea foarte multe așteptări de la această relație, lucrurile au luat o altă întorsătură din momentul în care el a început să o acuze că ar fi o incultă, că nu are cultură generală și că nu face nimic în casă. Valeria neagă toate aceste acuzații și spune că a dat tot ce putea ea mai bun pentru a menține această relație, însă a primit în schimb doar jigniri, insulte și petreceri de joi până duminică cu vin și manele. 

Imediat după ce s-a despărțit de Alex, vloggerița a primit o notificare în scris de la avocatul lui, prin care a aflat că nu mai are voie să-i pronunțe numele, asta după ce l-a promovat peste tot în perioada în care erau împreună. Valeria nu a stat prea mult pe gânduri și s-a adresat și ea la un avocat, pentru a-i da un răspuns fostului său iubit.

”Am avut o depresie la un moment dat. Frustrările și lacrimile pe care le aveam eu zilnic în momentul în care mă uitam în oglindă mă afectau foarte mult. Din cauza lui eu nu am mai putut să funcționez la fel cum eram înainte. Nu mai zâmbeam și viața mea nu mai avea culoare. Nu merită nimeni în viața asta să treacă prin ce am trecut eu, pentru că toți merităm să fim iubiți, susținuți. Relația noastră a fost afectată de viciile pe care le avea el în continuu și pe care nu le puteam monitoriza, pentru că efectiv nu mai puteam lupta cu aceste lucruri pe care le aveam în casă.”, povestește Valeria în cel mai recent vlog al său.

Vloggerița spune că la un moment dat oamenii din anturajul ei îi spuneau că Alex se comporta destul de urât cu ea, însă Valeria nu voia să accepte și să înțeleagă acest lucru.

”Eram atât de chioară și îmi doream atât de mult să fiu fericită, să fiu lângă cineva și mă gândeam că el e omul alături de care aș putea construi o relație și tot ce am primit în schimb au fost doar cuvinte urâte... Tot ce văd în momentul de față sunt doar minciuni și realizez că efectiv eu am fost o unealtă care a venit la momentul potrivit.”, a mai adăugat Valeria.

Cu ochii înlăcrimați și un nod în gât, Valeria Lungu îndeamnă femeile să fie mai atente la bărbații cu care își leagă destinul pentru că nimeni nu merită niciodată să fie tratat cu neglijență și dispreț.