mamaplus

„Va fi întotdeauna eroul nostru”. Bebeluş de 6 luni, resuscitat şi salvat de un poliţist, după un accident grav

-
//
21.02.2024

Un bebeluș de șase luni care și-a pierdut cunoștința după un accident mortal a supraviețuit datorită instinctului rapid al unui polițist din Florida.

mamaplus

Incidentul a avut loc atunci când un motociclist despre care se crede că a condus cu peste 160 km/h a intrat într-o coliziune cu un vehicul la o intersecție din Englewood, potrivit Biroului șerifului din comitatul Charlotte, scrie People.

Adjunctul sergentului Dave Musgrove din comitatul Charlotte a văzut accidentul desfășurându-se în fața sa „la câteva secunde" după ce motociclistul a trecut cu viteză pe lângă el, în timp ce cei doi conduceau unul lângă altul pe S. McCall Rd, în apropiere de Spinnaker Blvd, potrivit comunicatului de presă al departamentului, transmite stirileprotv.ro.

După ce a aprins luminile de urgență și a anunțat dispeceratul despre accident, bărbatul s-a apropiat de locul accidentului și a văzut că motocicleta era „sfărâmată” și a auzit țipede care veneau din vehiculul cu care s-a ciocnit, aflat acum la aproximativ 25-40 de metri distanță.

„În timp ce se apropia a observat că motociclistul era decedat și a auzit cum o femeie striga către el, implorând o ajute”, se arată în comunicatul de presă.

Polițistul a scos unul dintre copii, un bebeluș pe nume Ariel, dintr-un scăunel, după ce a deschis ușa pasagerului din spate a vehiculului.

„Am reasigurat-o pe mamă că bebelușul, Ariel, este bine, iar ea a spus nu, copilul meu. Eu nu am văzut un copil. Tot ce am văzut a fost un bărbat prăbușit pe scaunul pasagerului din spate”, a declarat bărbatul pentru WBBH-TV.

Atunci polițistul a văzut că bebelușul femeii era prins sub motociclistul mort.

„În acel moment, câțiva trecători s-au apropiat și au ajutat la mutarea motociclistului de pe copil și au tăiat centura de siguranță pentru ca sergentul să poată scoate scaunul auto și să verifice copilul. Bebelușul nu avea puls și nu respira. Bărbatul a început imediat să resusciteze bebelușul până când și-a revenit”, potrivit autorităților.

„Ceea ce a făcut pentru noi ne-a schimbat viața. Nu știm cum vom putea să-l răsplătim vreodată. Va fi întotdeauna eroul nostru”, a spus bunica bebelușului.