mamaplus

Va fi a doua oară cu noroc? Ben Affleck, surprins cum caută un inel de logodnă

-
//
24.08.2021

Ben Affleck are intenții serioase, nu mai este niciun dubiu. Marea veste nu s-a lăsat aşteptată: actorul caută inel de logodnă. După un weekend petrecut cu Jennifer Lopez şi copiii lor, au fost la spectacol şi apoi la Magic Castle, Ben şi-a luat mama şi pe fiul Samuel şi s-a dus glonț la celebrul Tiffany’s.

Toate probabilitățile sunt că Ben Affleck caută inel pentru iubita sa, Jennifer, cu care îşi petrece majoritatea timpului. Faptul că lucrează să apropie copiii din cele două familii, dar şi că au fost văzuți căutând case sunt indicii că relația tinde să fie cât mai serioasă.

Un apropiat al actorului declarase în urmă cu ceva timp că Ben nu doreşte să o mai piardă pe J Lo. Actorul i-a dăruit o frumoasă bijuterie şi pe iaht, de ziua sa, când tot el a organizat o aniversare de pomină pe Riviera Franceză.

Chris Anne Boldt este mama lui Ben Affleck şi o rafinată învățătoare de şcoală primară, absolventă de Harvard. Ea şi-a însoțit fiul în această misiune foarte importantă şi părea implicată şi alături cu sufletul de el, în ciuda măştilor aflate pe figură.

mamaplus

Nu ar fi prima dată când o cere de nevastă pe J Lo. Actorul i-a adresat marea întrebare şi în decembrie 2002, când i-a dăruit un inel cu diamant roz de 6.1 carate semnat Harry Winston, bijuteria fiind estimată la 2.5 milioane de dolari.