mamaplus

În unele grădinițe din capitală ar putea apărea piscine în aer liber

-
//
21.02.2022

În unele grădinițe din municipiul Chișinău ar putea apărea, în viitorul apropiat, piscine în aer liber. Mențiunea a fost făcută de către șeful Direcției Educație a primăriei capitalei, Andrei Pavaloi, în cadrul unei emisiuni televizate. Pavaloi a reamintit că, în perioada sovietică, atunci când se planifica construcția grădinițelor în capitală, piscinele în aer liber urmau să fie prezente în toate instituțiile de educație timpurie.

"Dar acum este foarte scump să le construim sau să le refacem. Acum facem mai întâi reparații în toate grupele, în pavilioane și restul încăperilor. După aceea, ne vom gândi la piscine", a spus Andrei Pavaloi.

Întrebat de prezentatoare dacă piscinele în aer liber vor reveni în grădinițele din capitală, șeful Direcției Educație a mun. Chișinău a răspuns afirmativ.

"Probabil că da. Deocamdată, trebuie să terminăm cu toate reparațiile, să reparăm unitățile sanitare, ceea ce este foarte important pentru noi, să facem reparații în grupe, să înlocuim ferestrele și ușile, iar după aceea vom face și restul", a conchis andrei Pavaloi.