mamaplus

Unde vor avea loc târgurile cu produse autohtone în weekendul 28-29 mai 2022

-
//
27.05.2022

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul 28 - 29 mai 2022, în sectoarele capitalei vor fi organizate diverse târguri cu produse autohtone.

În sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

În sectorul Buiucani, sâmbătă, 28 mai 2022, pe teritoriul din preajma edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.  

În sectorul Râșcani, pe str. Matei Basarab 1, bd. Moscova 21, vizavi de str. Matei Basarab 6, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de Pretura de sector. Tot la Râșcani, în parcul din str. Miron Costin, va fi un alt târg de profil, organizat de Pretura de sector în comun cu SRL „Sweet Mary".

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.