Pe 19 februarie a început postul Paștelui, cel mai lung și cel mai aspru din posturile întâlnite în Biserica Ortodoxă, cunoscut și sub denumirea de Postul Mare. După cum știți, în această perioadă creștinii își curăță atât sufletul, cât și organismul, excluzând alimnetele de origine animalieră din alimentație.
Dacă și tu ții post, dar ți se face poftă de un desert delicios, poți apela la cei mai iscusiți bucătari de la cofetăria Colibri. Aceștia au un asortiment bogat de torturi de post realizate din produse proaspete și de cea mai înaltă calitate.
Tort cu prune uscate
Blat din aluat foietaj, cremă din margarină cu halva, frișcă vegetală, prune în sirop de zahăr, glazură din ciocolată.
Tort Medovii cu vișină
Blat de miere, frișcă vegetală, vișină în suc propriu, nuci.
Tort Speranța
Blat din aluat foietaj, cremă de frișcă vegetală, rulou umplut cu gem de mere și caise. Ornat cu ciocolată, nuci, glazură de caramelă.
Tort Favorit
Blat din aluat foietaj, cremă de frișcă vegetală, rulou umplut cu gem de vișine, caramelă, ciocolată, arahide.
Prăjitură Assorti
Blat din miere, frișcă vegetală, vișină în suc propriu, umplutură de vișine, prune în sirop, nuci, ciocolată.
Toate produsele pot fi găsite pe site-ul www.colibri.md
Sursa: Mamaplus.MD