mamaplus

Unde a fost găsit un băiețel de 8 ani, la o săptămână după ce dispăruse de acasă

-
//
29.06.2022

Doi părinți din Germania au avut parte de o bucurie nemărginită atunci când au descoperit că fiul lor este în viață. Cel mic dispăruse de acasă în urmă cu 8 zile.

Joe, în vârstă de 8 ani, din Oldenburg, Germania, a dispărut din grădina casei pe data de 17 iunie 2022. Părinții și autoritățile l-au căutat pe cel mic, însă toate eforturile au fost în zadar.

Miracolul a venit de la un trecător, pe 25 iunie, care a sunat la poliție şi a spus că se aude „un zgomot” dintr-o canalizare, aflată la aproximativ 200 de metri de casa familiei, în districtul Donnerschwee.

La fața locului s-au deplasat imediat Poliția, pompierii şi un echipaj al serviciului de ambulanță. Când au ridicat capacul canalului, polițiștii l-au văzut pe Joe la baza canalizării, plângând şi strigând după ajutor. Joe a fost transportat de urgență la spital cu hipotermie, iar medicii sunt pozitivi în privința revenirii sale complete.

Cercetările au fost demarate de autorități și nu exclus posibilitatea ca cineva să-l fi aruncat acolo în mod intenționat.