mamaplus

Una mai frumoasă decât alta! Vera Brejneva - într-o fotografie adorabilă alături de fiicele sale

-
//
03.02.2021

Una dintre cele mai îndrăgite interprete din Ucraina, Vera Brejneva, nu încetează să ne uimească cu frumusețea sa naturală. Astăzi, cantăreața, care e și mama a două fete minunate, a împlinit 39 de ani.

În pofida vârstei, se pare că artista a reușit să găsească secretul tinereții fără bătrânețe. În cele mai recente fotografii publicate de Brejneva pe Instragram, aproape că nu-ți poți da seama cine e mai tânără.
 

mamaplus

Sonia și Sara au moștenit frumusețea și charisma mamei sale și s-au transformat, între timp, în două tinere extrem de atrăgătoare și feminine.

„Îmi vine să le îmbrățișez și să le giugiulesc. Universurile mele!”, a scris fericita mamă în descrierea postării.

Internauții s-au grăbit să aprecieze postarea și nu au ezitat să o complimenteze atât pe Vera, cât și pe fetele ei, remarcând că arată extrem de bine: „Cât de frumoase sunteți!”; „Ce fete minunate ai!”; „Ce fotografie drăguță. Îți doresc sănătate ție și familiei tale!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani în secțiunea destinată comentariilor.

Vera Brejneva este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete din Ucraina. Artista a fost mebră a celebrei trupe de fete Via Gra. În 2015, Brejneva s-a căsătorit cu Constantin Meladze. Anterior, artista a fost căsătorită cu Mihail Kiperman, împreună cu care ea are două fiice: Sonia, în vârstă de 19 ani, și Sara, în vârstă de 11 ani.