mamaplus

Una dintre membrele trupei Pussycat Dolls a devenit mamă pentru prima oară

-
//
03.06.2021

Jessica Sutta, membra celbrei trupe de fete Pussycatt Dolls, a devenit mămică pentru prima oară. Frumoasa vedetă și soțul ei, Mikey Marquart au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Jessica a adus pe lume un băiețel pe care l-au botezat Michael Jesse.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fiu mamă. Jur, sunt foarte emoționantă pentru că pot să o spun într-un final. Am fost atât de încântați. Este un vis devenit realitate. A fost o călătorie incredibilă. Ce cadou frumos mi-a oferit anul 2020 ”, a declarat membra Pussycat Dolls.

mamaplus

Jessica era pregătită să nască natural, însă în urma unor complicații, doctorii au decis că trebuie să apeleze la cezariană.

„După ce am împins ore la rând, am sfârșit prin a face cezariană. Echipa s-a mișcat rapid și a făcut întreaga experiență mai puțin intimidantă pentru mine, fiindcă eram clar emoționată ”, a mai spus proaspăta mămică.

Frumoasa artistă mărturisește că fiul ei s-a născut în timp ce în sala de nașteri se auzea din boxe muzica celor de la Led Zeppelin.

„A fost atâta bucurie și chimie între asistente și medici încât experiența a fost comodă și de neuitat. Au pus muzică rock în timpul operației. MJ s-a născut în timp ce în fundal se auzea piesa Good Times Bad Times a lui Led Zeppelin”, a mărturisit cântăreața.

Se pare că Jessica Sutta nu s-a simțit prea bine în primul trimestru de sarcină, însă în cele din urmă întreaga experiență a fost o plăcere.

mamaplus