mamaplus

Una dintre cele mai sexy femei din lume este însărcinată cu primul copil

-
//
27.10.2020

O cunoști din videoclipurile mai multor trupe și artiști îndrăgiți, cum ar fi ”Blurred Lines„ al cântărețului Robin Thicke. Considerată de mulți drept cea mai sexy femeie din lume, modelul Emily Ratajkowski a anunțat că este însărcinată. Ea nu a dezvăluit și sexul copilului, deși cu siguranță îl știe: vedeta pare deja în al doilea trimestru de sarcină.

Emily a dezvăluit că ea și soțul ei, Sebastian Bear-McClard își vor crește copilul fără a forța “stereotipurile de gen”, așa că nu vor pune accent pe sexul copilului în creșterea și educația acestuia.

Emily a pozat pentru Vogue într-o rochie tip furou și a scris un eseu despre această nouă experiență.“După ce eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima întrebare după “Felicitări” este aproape mereu: “Și ce vreți să fie?” Ne place să le răspundem că nu vom ști sexul copilului nostru până la 18 ani, când ne va spune el”, a scris Emily Ratajkowski în Vogue.

mamaplus

Vedeta a ținut sarcina secretă până când a apărut pe coperta Vogue. Imediat după apariția pozelor online, Emily Ratajkowski și-a făcut apariția pe străzile din New York într-o rochie neagră mulată și cu decupaje laterale.

mamaplus