mamaplus

Un tată și-a abuzat sexual băiatul de 5 ani ca să-și convingă soția să se întoarcă acasă din străinătate

-
//
21.02.2022

Un copil de 5 ani din Satu Mare, România, a fost abuzat sexual și bătut cu o cruzime greu de imaginat chiar de tatăl lui. Bărbatul de 31 de ani și-ar fi chinuit băiatul ca s-o oblige, astfel, pe soția plecată în străinătate să se întoarcă acasă. Individul a filmat ororile și i-a trimis nevestei imaginile șocante.

Băiatul de 5 ani a rămas în grija tatălui în casa familiei, după ce soția a plecat la muncă în străinătate. Individul de 31 de ani a pus la cale un plan monstruos pentru a-și convinge partenera să revină în țară.

Individul s-a filmat în timp ce își lovea copilul, astfel încât lacrimile celui mic să o determine pe mama acestuia să revină acasă. Mai mult, individul și-ar fi abuzat și sexual fiul.

Femeia a anunțat autoritățile din România și cu ajutorul unei mătuși a reușit să primească sprijinul polițiștilor.

Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile pentru de viol și violență în familie. Micuțul a fost dus la spital pentru investigații medicale, iar medicii au confirmat agresiunea sexuală. Copilul a fost luat de urgență din familia și dus într-un centru, unde va începe un program de consiliere.