mamaplus

Un tată din Edineț și-a legat fiica de 8 ani cu un lanț. Nici soția nu a scăpat de furia lui

-
//
05.10.2021

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Edineț este învinuit de violență în familie și privațiune ilegală de libertate a unui minor. Fiind în stare de ebrietate, acesta și-a imobilizat fiica de 8 ani cu un lanț și a ținut-o forțat drept pedeapsă pentru că a plecat de acasă fără voia lui.

Potrivit poliției, bărbatul este învinuit de faptul că în primăvara anului 2021, fiind în stare de ebrietate, a aplicat forța fizică asupra fiicei sale de 8 ani, a imobilizat-o prin legarea picioarelor cu un lanț și a deținut-o forțat timp de câteva ore în dormitorul locuinței, ușa căruia a încuiat-o, drept pedeapsă pentru faptul că a plecat de acasă fără voia lui.

Totodată, din aprilie 2021, până în iunie anul curent, bărbatul a manifestat un comportament agresiv față de soția sa.

„Fiind în stare de ebrietate, în urma mai multor conflicte, bărbatul a manifestat în mod sistematic un comportament agresiv față de soția sa și cei cinci copii minori ai săi.

Comportamentul acestuia a fost exprimat prin strigăte, amenințări, expresii injurioase, precum și aplicarea violenței fizice, manifestate prin lovirea cu mâinile și picioarele peste diferite părți ale corpului.

Ca rezultat al acțiunilor violente ale bărbatului, doi dintre copiii acestuia s-au ales cu vătămări corporale ușoare, iar ceilalți trei s-au ales cu suferințe fizice și psihice”, se arată într-un comunicat al Procuraturii raionului Edineț.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut vina. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare.