mamaplus

Un tată, care trebuia să își lase copilul la creșă, l-a uitat în mașina parcată la muncă

-
//
27.06.2022

Un copilaș de 14 luni a murit, după ce tatăl a uitat pur și simplu de el. Bărbatul trebuia să îl lase la creșă, însă a omis acest lucru și l-a lăsat pe copil în mașina parcată la locul de muncă. Micuțul a fost găsit 10 ore mai târziu, când mama, care trebuia să ia copilul de la creșă, a dat alerta când acesta nu a fost găsit. Tragedia a avut loc într-un oraș din Franța.

Deocamdată nu se cunosc toate circumstanțele dramei care au dus la moatea copilului.

Potrivit procuroarei Sylvie Canovas-Lagarde din Saint-Nazaire, Franța, tatăl trebuia să lase bebelușul la creșă în jurul orei 8.30 dimineața, înainte de a-și prelua postul la spital, unde este îngrijitor. Însă bărbatul a uitat acest lucru și s-a dus direct la muncă, unde și-a parcat mașina și și-a început lucrul, scrie Le Parisien.

În tot acest timp, în spate, pe scaunul mașinii, băiețelul care probabil adormise a rămas în căldură ore întregi, înainte de a muri. Seara, mama lui, și ea îngrijitoare, s-a dus la creșă să-l ia. Evident, cel mic nu era acolo. Panicată, femeia și-a sunat soțul să îl întrebe ce s-a întâmplat. Când au sosit ajutoarele la fața locului, în jurul orei 18:30, pentru copilaș era prea târziu. Ancheta în acest caz continuă.