mamaplus

Un scuar din parcul Valea Morilor este reamenajat

0
//
03.07.2020

Au început lucrările de amenajare a unui nou scuar pe strada Grigore Alexandrescu din sectorul Buiucani al capitale. Spațiul public ce urmează a fi reabilitat are o suprafața de 200 m², iar lucrările constau în amenajarea spațiilor verzi și a aleii pietonale, la intrarea în Parcul „Valea Morilor. De asemenea, va fi instalat mobilierul urban (bănci și coșuri pentru gunoi) și amenajate 2 parcări auto în preajmă.

Potrivit primarului general, Ion Ceban spațiul public urmează a fi reabilitat, după ce mai mulți ani zona a fost neîngrijită, iar accesul pentru automobile în zona de parc va fi restricționat.

 „Ne propunem să creăm confort cetățenilor care vizitează una din cele mai frumoase zone de agrement din capitală. În paralel vor fi reamenajate și scările de acces pentru curțile blocurilor din preajmă, spre zona de parc, care prevăd și rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă”, a menționat edilul capitalei.

Lucrările de amenajare a scuarului sunt executate de Pretura sectorului Buiucani, iar în acest sens au fost prevăzute 120 mii lei. Termenul de realizare a proiectului este 15 iulie, curent.

mamaplus
mamaplus