mamaplus

Un profesor, filmat în timp ce jignește o elevă numind-o ”idioată” (VIDEO)

-
//
11.12.2020

Un video revoltător a devenit extrem de vizualizat astăzi în mediul online, după ce a fost publicat de mama unei eleve. Ea îl acuză pe profesorul de chimie că ar fi jignit-o pe fiica sa în timpul unei lecții online, în prezența tuturor elevilor. Dascălul i s-a adresat copilei cu apelativul „idioată” și și-a ieșit din fire când a fost rugat să nu o mai jignească pe fată. Incidentul a avut loc în orașul Alexandria din România.

Pe respectiva înregistrare se aude cum profesorul strigă „tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”. Fata îl roagă pe dascăl să nu o mai jignească, iar acesta răspunde pe același ton: „te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!”

Silvia Păun, directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, a explicat că profesorul respectiv predă în cadrul instituției de 15 ani și nu i s-a adus nicio plângere până în momentul de față.

„Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ține orele conştiincios, nu au fost reclamații cu privire la dânsul”, a declarat directorul liceului.

Silviu Păun urmează să întrunească comisia disciplinară cu privire respectivele incidentele. Acesta mai precizează că înregistrarea unei ore online se poate face doar cu acordul profesorului care ține ore, iar de acest aspect se va ține cont la întrunirea Consiliului Profesoral.

Conform procedurilor, Consilul Profesoral o să stabilească membrii Comisiei de cercetare disciplinară care vor face lumină în acest caz.