mamaplus

Un pedofil periculos a fost prins după ce o fetiță l-a văzut în supermarket

-
//
06.08.2021

Imediat după ce l-a observat pe individ, copila i-a spus tatălui său, care l-a reținut și a chemat poliția. Individul a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani jumătate de închisoare, după ce magistrații au constatat că nu era la prima faptă de acest gen. În trecut, el a mai molestat nouă elevi, arată cotidianul „The Sun”.

Cu atât mai neobișnuit este că victima lui l-a recunoscut după doi ani, pentru că pedofilul a agresat-o pe copila care l-a denunțat, și o altă fetiță din vecini, în august 2019. El s-a masturbat în fața acestora, în timp ce fetițele se jucau pe stradă.

Individul, pe numele său Ryan Doran, a pledat nevinovat, dar probele din anchetă au dus la condamnarea lui, arată sursa citată. Victimele sale au făcut recunoașterea din grup, la poliție, și au depus și mărturie în instanță.

Individul le-a abordat pe cele două copile „de pe o alee din apropiere” – de zona în care locuiau, n.r.-, a spus judecătorul Neil Flewitt de la Curtea Regală din Liverpool.

Pedofilul „și-a dat jos pantalonii” și s-a autosatisfăcut în timp ce „se deplasa în mod repetat pentru a le bloca drumul”, a precizat magistratul.

În 2014, Ryan Doran a fost închis trei ani după ce a fost condamnat pentru nouă acuzații de agresiune sexuală împotriva unor minore. Trei dintre victimele sale aveau sub 13 ani.

Doran se apropia ușor în spatele fetițelor și le ridica fustele. După executarea pedepsei, ofițerii de probațiune au apreciat că infractorul „ a dat dovezi de îndreptare” întrucât finalizase și un program de reintegrare socială.

Când a fost arestat, ofițerii au descoperit pe telefonul lui Doran cinci imagini indecente cu copii cu vârste cuprinse între cinci și 13 ani. În trei dintre acestea, apăreau copii violați, arată sursa citată.

Încercând să obțină o pedeapsă redusă, avocatul său a spus în instanță că individul „a făcut progrese considerabile atât în ​​ceea ce privește sănătatea sa mintală, cât și viața sa în general”.