mamaplus

Un nou-născut a fost sfâșiat de câinele familiei. Rudele cred că animalul era ”gelos”

-
//
18.09.2020

Un copilaș de numai 12 zile a fost ucis de câinele familiei. Animalul nu era din categoria raselor agresive, dar ar fi devenit gelos după apariția noului membru al familiei și a pătruns în casă, unde l-a mușcat pe micuț. Micuțul Ellis, care avea numai două săptămâni, a decedat în urma rănilor provocate de mușcăturile câinelui. Animalul se afla în grădină, dar a sărit gardul țarcului și a intrat în casă, unde s-a repezit asupra copilului înainte ca părinții să reacționeze, relatează The Sun.

Atât mama micuțului, Abigail, în vârstă de 27 de ani, cât și tatăl, Stephen, (35 de ani) au fost arestați, și eliberați apoi pe cauțiune. Tragedia a avut loc duminică, într-o localitate în apropiere de Doncaster, Marea Britanie.

Ei sunt acuzați de neglijență și omor prin imprudență. Câinele a fost eutanasiat ieri, a spus unchiul copilului care ia în considerare și ipoteza ca animalul să fi fost „gelos”.

Acesta a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea.

„Trăim un coșmar, cu toții. Câinele era în grădină, într-un țarc, brusc a sărit, a intrat în casă prin ușa rămasă deschis și s-a dus în camera de la parter unde era bebelușul. Copilașul dormea într-un coșuleț. Atunci l-a atacat, poate că a crezut că e o jucărie de pluș sau o păpușă. Nu am mai avut niciodată probleme cu câinele, toată lumea îl iubea. Poliția l-a eutanasiat acum pe Teddy, este a doua pierdere a familiei” a spus unchiul copilului ucis.

Al treilea deces în familie

Un apropiat a spus că moartea bebelușului a fost a treia tragedie care a lovit familia greu încercată. Mama bebelușului, mai are trei copii, iar tatăl acestora, Joel, a murit de septicemie chiar anul trecut, la numai 28 de ani. Și tatăl ei, Richard, murise în 2013.

„Iubitul, ei, Joel, a murit acum un an și jumătate, își făcuseră planuri de nuntă, dar nu au mai apucat. Nu i-a fost deloc ușor după ce a murit, dar l-a întâlnit pe Stephen, a rămas gravidă și a văzut asta ca un nou început. S-a simțit vinovată pentru noua ei relație pentru că ea și Joel se cunoșteau din copilărie. Dar bebelușul Ellis a fost raza ei de speranță după tragedie” a declarat prietenul de familie, care nu a vrut să-și dea numele.