mamaplus

Un medic ginecolog de la Institutul Mamei și Copilului s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile

-
//
14.06.2021

Administrația și echipa IMSP Institutul Mamei și Copilului au lansat astăzi o notă informativă prin care își exprimă cu nespusă tristețe și durere, regretul profund față de trecerea în neființă a Nataliei Arnaut, medic obstetrician ginecolog în cadrul Centrului Perinatal nivelul III, care a dus timp de câțiva ani o luptă cruntă cu o boală nemiloasă.

”Am pierdut o persoană cu un caracter deosebită și un specialist desăvârșit, care a activat cu dedicație și profesionalism în susținerea colegilor și pacienților instituției. În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie și le transmitem sincerele noastre condoleanțe. Dumnezeu să-o odihnească în pace!”, se arată în mesajul instituției.

Menționăm că Natalia Arnaut a fost mamă a doi copii, iar povestea ei cutremurătoare a fost făcută publică în primăvara anului 2019, când a fost diagnosticată cu cancer la sân. Câteva luni mai târziu, Natalia povestea cu lacrimi în ochi că reușise să învingă boala, după un tratament complex. Natalia Arnaut s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani.

Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor.

mamaplus