mamaplus

Un medic estetician a provocat scandal, după ce a susținut că Ducesa Kate Middleton și-a făcut botox

-
//
26.07.2019

Un chirurg plastic de la o renumită clinică din Londra a susținut public faptul că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și-a făcut botox, ceea ce a stârnit un veritabil scandal. Conform presei internaționale, chiar reprezentanții Palatului Kensington au negat aceste informații, mișcare pe care Casa Regală o face extrem de rar.

mamaplus

Săptămâna aceasta, Dr. Muir Somji de la clinica Dr. Medi Spa din Londra, a postat pe Instagram două fotografii cu Ducesa Kate Middleton, susținând că aceasta și-a pus botox.

„Kate a noastră adoră puțin baby botox. Pacienții vin de departe la mine pentru această procedură. Este foarte simplu! Nu există nicio scuză pentru medici să îi lase pe pacienți cu sprâncenele căzute la podea. Este vorba despre eliminarea ridurilor fine din zona frunții. Magia procedurii baby botox are efect imediat. Reduce ridurile fine și repoziționează sprâncenele. În prezent, 90% dintre pacienții meu au baby botox și sunt fericiți 3-4 luni după efectuarea procedurii”, a fost scris pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Kate Middleton.

După reacția Palatului Kensington, postarea a fost însă ștearsă de pe Instagram. Reprezentanții Casei Regale fac extrem de rar declarații cu privire la zvonuri apărute în spațiul public.

Sursa