Un gest frumos și emoționant din partea lui Adrian Ursu

Un gest frumos și emoționant din partea lui Adrian Ursu

-
//
18.01.2017

Actele de caritate sunt un prilej frumos de a face oamenii mai fericiți, atunci când sunt mai puține raze de lumină în viața lor. În perioada sărbătorilor de iarnă, mulți dintre noi au contribuit cu acte de caritate prin diverse forme.

Un gest frumos și emoționant din partea lui Adrian Ursu

Adrian Ursu este interpretul exemplu, care nu ezită să se implice în campanii de caritate și este foarte receptiv și deschis la acest capitol.

Ieri, acesta a fost invitat să cânte pentru o fetiță bolnavă de leucemie, care a împlinit vârsta de 3 anișori. Vedeta a postat un filmuleț video de la eveniment pe contul său de Facebook, care ne-a atras atenția.

video

Pentru a afla mai multe detalii legate de această surpriză emoționantă a lui Adrian Ursu, l-am contactat pe artist.

video

”Nu este pentru prima oară când vizitez copiii bolnavi de leucemie. Aceste cazuri sunt foarte dureroase. Ele ne sensibilizează pe toți. Fetița pentru care am fost invitat să cânt, este o fană de-a mea. Am cunoscut-o pentru prima dată și sunt fericit că i-am făcut sărbătoarea frumoasă. Acești copii nu au nevoie de concerte la Palatul Național, dar de clipe unice și momente de neuitat.”

Pe acest subiect am discutat și cu Elena Ermolaeva, membu al Asociației Obștești ”Viața fără leucemie”, care a declarat pentru mamaplus.md: ”Adrian Ursu este un oaspete binevenit și foarte drag pentru copiii bolnavi de leucemie. Asociația îi este foarte recunoscătoare interpretului pentru receptivitatea pe care o manifestă vizavi de actele de caritate. Mai mult, copiii l-au îndrăgit enorm și vizitele sale frecvente în cadrul acestui centru, sunt o adevărată sărbătoare pentru ei, un amalgam de emoții pozitive”.

Reporter Xenia Bugneac