Un făt mort, găsit într-un cimitir

Un făt mort, găsit într-un cimitir

-
//
12.03.2018

Descoperire şocantă în oraşul Teleneşti. Un făt mort învelit într-un cearșaf a fost depistat, în această dimineaţă, în cimitirul evreiesc din localitate. Peste corpul micuţului a dat paznicul, care a alertat imediat autorităţile.

Un făt mort, găsit într-un cimitir

"Văd o cârpă murdară de sânge. Mă gândea...poate ar fi adus şi ar fi tăiat vreun porc. Când dau cu băţul într-o parte, văd acolo picioruşe mititele. Copilul era deja aşa. Avea cap, avea mâinişoare, avea tot. O femeie gospodină nu l-a adus, o femeie gospodină avea să-l aducă şi să-l înmormânteze cumsecade: lângă un mormânt la o rudă. Dar aşa să-l arunce, să-l mănânce câinii", a spus paznicul. 

Potrivit oamenilor legii, fătul are o lungime de 20 de cm. El a fost dus la medicii legişti pentru a i se stabili genul, dar şi vârsta. 

"Cazul este înregistrat la Inspectoratul de Poliţie Teleneşti şi la moment sunt desfăşurate măsuri specializate pentru a fi identificată femeia, care a săvârşit astfel de faptă", a declarat Diana maxim, ofiţer de presă al IP Teleneşti.

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Teleneşti urmează să stabilească dacă acest caz întruneşte elementele unei infracţiuni.

Acum două luni, un alt făt mort a fost găsit la punctul de colectare a deşeurilor din sectorul Ciocana al Capitalei.

Sursa: publika.md