mamaplus

Un elev din Criuleni a murit după ce i s-a făcut rău în timpul examenului de BAC la limba română

-
//
11.06.2021

Un tânăr de 18 ani din satul Măgdăceşti, raionul Criuleni, a murit după ce i s-a făcut rău în timpul examenului de bacalaureat la limba română. Elevul Colegiului Financiar-Bancar a leşinat marţi la Centrul de BAC din incinta Liceului "Bogdan Petriceicu Haşdeu" din capitală.

Potrivit administrației Colegiului Financiar-Bancar, tânărul era în anul trei de studii şi s-a prezentat la examenul din data de 8 iunie. În timpul testului, el s-a simțit rău şi a leşinat, iar ulterior a fost chemată o ambulanță. Băiatul a fost internat la spital, unde a fost operat, dar a intrat în comă, iar vineri s-a stins din viață.

Primarul satului Măgdăceşti, Liuba Cojocaru, susține că tânărul era singurul copil în familie şi că tot satul este şocat de cele întâmplate.

"A fost educat foarte corect, deci era un băiat la cel mai înalt nivel, liniştit, calm, înțelept. Când am auzit noutatea, chiar nu ne găsim locul. Tot satul este şocat de vestea care am primit-o azi dimineață", a declarat primarul de Măgdăceşti, Liuba Cojocaru.

„A intrat în comă la scurt timp după internare și a decedat joi spre vineri. Diagnosticul – sinus tromboză cerebrală complicată cu infarct venos cerebral”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Institutului de Neurologie și Neurochirugie (INN), Dorina Blîndescu pentru Ziarul de Gardă.