mamaplus

Un desert ideal și sigur în doar 5 pași. Cum să comanzi un tort pentru copii în Moldova

-
//
17.06.2019

Deserturile pentru copii au caracteristici speciale. Compoziție, design, formă și gust - toate acestea joacă un rol important. La ce să acordați atenție atunci când comandați un tort pentru copii? Aflați câteva instrucțiuni de la unul dintre liderii pieței de cofetărie - Colibri.

Înregistrare

Dacă adulții se delectează cu torturi neobișnuite la sărbătorile lor, atunci tortul pentru copii cu siguranță este pentru micuți mult mai încântător. Regula deserturilor funcționează fără eșec: puteți să vă gândiți la meniul evenimentului cât doriți, dar în cele din urmă copiii își vor aminti un singur lucru: cum a fost TORTUL!

În procesul de pregătire a unui tort pentru copii, cei mici își îndreaptă privirile mai întâi spre forma desertului. Prin urmare, se lucrează minuțios asupra design-ului. Un tort trebuie să aibă un aspect atrăgător și să-l cucerească îndată pe piciul omagiat printr-un design cu personajele preferate din desene animate, jocuri, hobby-uri sau sport. O frumusețe pe care o poți gusta!

mamaplus

Fructele de pădure sezoniere arată spectaculos incluse în design, dar sunt și benefice. Așadar, folosiți fructele la crearea unui desert, dacă tematica evenimentului, de ce nu, permite acest lucru.

Sfat de la Colibri: Dacă la realizarea tortului scoateți în evidență un personaj favorit, atunci copilul poate refuza tăierea desertului. Pentru a evita crizele bine întemeiate ale copiilor, e recomandat ca în prealabil, să discutați cu bucătarul de patiserie despre opțiunea unei figuri detașabile.

mamaplus

Gama de culori

În mod tradițional, pentru fetițe sunt alese nuanțe pastelate. Cât de mult ați dori să evitați stereotipurile, să știți că adesea toate micile prințese preferă nuanțe de roz, liliac și violet. Într-adevăr, cu mare dorință, puteți opta pentru un desert în culoare neobișnuită de liliac, pulbere sau nuanța unui trandafir prăfuit.

Băieții sunt mai aproape de culoarea albastră. Astfel, puteți risca să vă îndepărtați de cele 40 de nuanțe de albastru și să alegeți, de pildă, un roșu aprins. Decideți singuri, dar țineți minte: sarcina dvs. este să-i creați plăcere copilului!

mamaplus

Conținutul

Ar fi perfect să alegeți o umplutură gustoasă pentru copii, dar să țineți cont ca aceasta să nu fie dăunătoare. Colibri recomandă cremă pe bază de iaurt, lapte condensat sau smântână. Siropul care va inmuia tortul însă trebuie să fie ales în funcție de preferințele copilului dvs.: fructe, vanilie, ciocolată etc.

Sfat de la Colibri: O opțiune bună și ușoară pentru organism - tort cu mousse sau tort cu cremă de brânză și fructe de pădure, care fac parte din alimentația sănătoasă.

mamaplus

Caracteristici individuale

Inițial, discutați cu părinții copiilor invitați la sărbătoare, pentru a ști dacă micuții au alergii la anumite produse. Deseori, mierea și nucile pot provoca reacții organismului unui copil. Prin urmare trebuie să alegeți un tort universal, care să fie potrivit pentru toți.

mamaplus

Gândiți-vă la lumânările de pe tort! Câte vor fi? Preferați un set de lumânări care să fie egal cu vârsta împlinită sau o lumânare mare sub forma unui număr? Consultați-vă cu managerul de cofetărie despre necesitatea de a lua în considerare prezența lumânărilor atunci când se pregătește desertul.

Notă: Colibri vă îndeamnă să apelați la ajutorul cofetăriei și să discutați toate detaliile comenzii în prealabil, însă tortul trebuie să fie pregătit în ziua evenimentului.

mamaplus

Patiseria Colibri nu doar prepară deserturi impresionante, ci face acest lucru cu o plăcere vizibilă. Fiecare tort sau prăjitură reprezintă o creație fantastică unică. Dulciurile de sărbătoare de la Colibri deja de mai bine de 20 de ani îi bucură pe copii prin aspect și gust, iar pe părinți - prospețime și siguranță. Convingeți-vă și voi de acest lucru!

Puteți discuta cu managerul Colibri și comanda un tort pentru copii, apelând numărul de telefon: 068 077 077.

mamaplus