mamaplus

Un an de la dispariția Mădălinei Cojocari: Autoritățile din SUA continuă căutările

-
//
21.11.2023

Mădălina Cojocari, fata unei moldovence stabilite în Carolina de Nord, SUA, este în continuare căutată de autoritățile americane. Aceasta a fost dată dispărută acum un an. În prezent nu există indicii noi despre locul unde fata s-ar putea afla, iar cazul rămâne relativ neschimbat.

mamaplus

Potrivit wcnc.com, Mădălina Cojocari, în vârstă de doar 11 ani, a fost văzută ultima dată la Bailey Middle School din Cornelius, Carolina de Nord, părăsind autobuzul școlar chiar înainte de ora 17:00. De atunci, fata nu a mai fost văzută, transmite Știri.md. 

Mama micuței, Diana Cojocari, le-a spus oamenilor legii că și-a văzut pentru ultima dată fiica la data de 22 noiembrie, în jurul prânzului. Puțin mai târziu, aceasta și-a schimbat mărturia, spunând că a văzut-o ultima oară pe Mădălina în data de 23 noiembrie, în jurul orei 22:00. 

Christopher Palmitter, tatăl vitreg al Mădălinei, susține că fiica este în siguranță și că a fost ascunsă, cel mai probabil, de către mama Diana, undeva în munți. 

Atât Palmitter, cât și Diana Cojocari au fost arestați în data de 17 decembrie. Dosarele de arestare publicate după ce au fost luați în custodie afirmă că Diana Cojocari a contactat familia din Moldova în legătură cu dispariția fiicei sale.

Amintim că cazul șocant din SUA a avut loc în luna decembrie 2022. O fetiță de 11 ani, fiica unei femei din Republica Moldova, a dispărut fără urmă. Timp de mai bine de trei săptămâni, părinții nu au anunțat poliția, iar acum cei doi sunt arestați. FBI-ul încearcă să dea de urma minorei.

La aproape opt luni de la dispariția moldovencei Mădălina Cojocari, presa din SUA a publicat noi informații despre acest caz. Conform documentelor desecretizate, mama fetei, Diana Cojocari, a vorbit despre faptul că tatăl vitreg ar fi putut să vândă minora.

La nouă luni distanță din ziua în care copila a fost văzută pentru ultima dată, bunica ei, Rodica Cojocari, susține că nepoata sa a fost vândută.