mamaplus

Un cuplu s-a pomenit după nuntă cu plicurile goale. Unde au dispărut toți banii de la invitați?

-
//
19.12.2019

Doi miri au ieşit cu nunta „pe minus“ pentru că unii dintre nuntaşi le-au dat plicuri goale, banii fiindu-i daţi, pentru dedicaţii, lui Nicolae Guţă, invitat să participe la nuntă. Patronii unui restaurant din Băile Herculane, România, acolo unde a avut loc o nuntă, i-au dat în judecată pe miri pentru că aceştia nu au achitat masa, aşa cum a fost înţelegerea cu patronii localului.

În instanţă, patronii localului au arătat că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de RON, urmând ca în ziua nunţii să fie semnat contractul şi după nuntă să fie achitată diferenţa de 26.600 de RON. 

Şeful de sală a declarat în instanţă că, după terminarea nunţii, mirii s-au eschivat de la semnarea contractului şi plata facturii, invocând diverse pretexte, însă au declarat că vor achita contravaloarea facturii după ce vor schimba banii obţinuţi la nuntă - din euro în lei. Bărbatul a mai arătat că „la nuntă pârâţii l-au contractat pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”. Patronii restaurantului au mai arătat că, mirii fiindu-i cunoscuţi, a avut încredere că îi vor da în final banii, dar până la deschiderea procesului, mirele şi mireasa nu au achitat contravaloarea facturii. 

Decizia instanţei 

Judecătorii au decis să îi oblige pe miri la plata servicilor în valoare de 26.600 RON, arătând că aceştia „nu au contestat prestarea serviciilor facturate de reclamantă, care fac obiectul litigiului, însă a contestat valoarea facturii, despre care susţine că este exagerată”.