mamaplus

Un copil a sunat la 112 pentru a anunța că părinții săi se ceartă violent

-
//
03.02.2021

Un copil a sunat la 112, marţi, strigând că ”o omoară”, fără a oferi şi alte detalii, după care apelul s-a întrerupt brusc. Poliţiştii, ajutaţi de specialiştii STS, au demarat cercetări pentru a stabili locul din care s-a făcut apelul respectiv, fiind luată în calcul şi varianta ca totul să fi fost o glumă.

Apelul fusese dat din localitatea Ciurea din județul Iași de către copilul unei femei de 37 de ani, care a semnalat o ceartă violentă între părinţii săi.

"În baza verificărilor, poliţiştii au fost identificat apelantul: copilul femeii de 37 ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. Aceasta le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, arată reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Poliţiştii afirmă că în trecut nu au fost depuse plângeri din partea femeii privind existenţa unor conflicte în familie.