mamaplus

Un copil și alte trei persoane au fost răniți în urma unui accident cumplit în sectorul Râșcani

-
//
02.04.2021

Trei automobile, două BMW-uri și o Dacia, s-au ciocnit violent în capitală. Accidentul s-a produs astăzi la intersecția dintre străzile Alecu Russo și Nicolae Dimo. În urma impactului, au avut de suferit și au fost transportați la spital șoferul Daciei, un bărbat de 66 de ani, două pasagere de 28 și 21 de ani, precum și un copil de 9 luni. Celelalte două mașini, ambele de tip BMW, erau conduse de o șoferiță de 24 de ani și, respectiv, un bărbat de 38 de ani.

Potrivit martorilor, impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini s-a răsturnat pe-o parte. La fața locului au intervenit mai mulți trecători care au întors mașina pe roți pentru a scoate pasagerii. O șoferiță a fost prinsă în fiarele mașinii și a fost scoasă cu greu. Femeia avea și un copil pe bancheta din spate. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a precizat că patru persoane au fost rănite în accident. Polițiștii stabilesc la moment toate circumstanțele în care s-a produs impactul. Pe acest caz a fost inițiat un process penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

mamaplus
mamaplus
mamaplus