mamaplus

Un copil din raionul Anenii Noi, agresat de un polițist pe un teren de joacă

-
//
31.08.2020

Un copil în vârstă de 14 ani a fost agresat fizic de un polițist în timp ce se afla la un teren de joacă din Anenii Noi. Ofițerul de presă IGP, Mariana Bețivu, susține că incidentul s-a produs pe 30 august în localitatea Merenii Noi. Poliția a fost sesizată de mama minorului, iar imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă.

"În urma examinării cazului dat s-a constatat precum că în jurul orei 22:00, copilul de 14 ani se afla la terenul de joacă din satul Merenii Noi, fiind așezat pe bordură și jucându-se în telefon. La un moment dat de acesta s-a apropiat șeful sectorului de poliție, care era împreună cu fiul său minor. Ulterior, fără motive întemeiate, acesta l-a luat de mână pe copilul de 14 ani, unde din spusele acestuia i-ar fi făcut o piedică și s-ar fi prăbușit peste el", a relatat Mariana Bețivu. 

Despre cele întâmplate, minorul a anunțat-o pe mama sa în vârstă de 53 de ani. În urma incidentului, copilului i-ar fi fost provocate dureri fizice. 

Cazul a fost expediat pentru examinare la procuratură. Totodată a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele.