mamaplus

Un copil din Dubăsari și-a înjunghiat bunica, pentru că ea i-a interzis să utilizeze gadgeturile

-
//
05.02.2020

Adolescentul în vârstă de 14 ani și-a atacat bunica cu un cuțit, pentru că femeia i-ar fi interzis să utilizeze gadgeturile. Incidentul a avut loc la data de 4 februarie în jurul orei 22:00, în Dubăsari.

Potrivit poliției din stânga Nistrului, victima, în vârstă de 56 de ani, reușind personal să sune la ambulanță, a fost internată în unitatea de terapie intensivă a spitalului raional. Femeia s-a prezentat, având mai multe lovituri, aplicate cu cuțitul. Aceasta a precizat că a fost înjunghiată de nepotul său

În urma investigațiilor efectuate, s-a dovedit că seara a avut loc un conflict între ei. Potrivit mamei băiatului, acesta a chiulit de la școală în ajun, din această cauză, bunica i-a interzis să folosească gadgeturi.

După ce poliția a examinat casa și zona din jur, băiatul a fost găsit în pod. Adolescentul era în stare de șoc, nu putea să explice nimic.

În ceea ce privește vătămarea corporală intenționată și prejudicierea sănătății, potrivit USK se efectuează o pre-investigație, în urma căreia se va lua o decizie de instituire a unei proceduri penale.