mamaplus

Un copil din Bălți, bătut de un bărbat și obligat să își ceară scuze în curtea unui bloc de locuit

-
//
12.08.2020

Caz șocant într-o curte de bloc din minicipiul Bălți! Un băiat minor a fost agresat fizic și verbal de un bărbat. Scandalul ar fi pornit din cauza faptului că băiatul minor nu le-a oferit locul la terenul de joacă şi altor copii. Câțiva martori prezenți la acest incident au spus că minorul se află des în prejma copiilor mai mici și nu îi lasă să se joace.

O fetiță care s-a certat cu băiatul agresat a plecat în casă și i-a comunicat tatălui său că acesta a aruncat cu o piatră în ea. La scurt timp, tatăl fetiței l-a certat pe minor și la tras de ureche. Scena scandaloasă s-a desfăşurat sub privirile multor vecini, inclusiv ale copiilor acestora. 

„- Coboară ți-am zis. Dacă înca odată te văd lângă copiii mei, o să te... Ai înțeles?

- Da, am înțeles. Nu se va mai întâmpla aşa ceva. Scuzați, vă rog!”

O altă femeie martoră la acest conflict a obligat minorul să își ceară scuze, în timp ce îl filma. La scurt timp, fratele mai mare al minorului agresat a venit la fața locului şi l-a luat la pumni pe agresor.

Unii martori au scris în comentarii la postările de pe internet cu referire la acest subiect că bărbatul care l-a băut pe copil este polițist.

Potrivit ofițerului de presă IP Bălți, Eugenia Molceanov, în acest moment nu se cunoaște cauza exactă a conflictului. Ambele părți implicate, atât mama băiatului agresat, cât și agresorul, au depus plângere. Poliția urmează să ia o decizie în acest caz.

Video puteți vedea AICI