mamaplus

Un copil de la un centru de plasament, luat la bătaie de o educatoare (VIDEO)

-
//
26.04.2021

Copilul de 7 ani este lovit de educatoare chiar în fața colegilor săi, după care este scos din sala respectivă. Incindetul a fost surprins de camerele de supraveghere și au ajuns și în atenția D.G.A.S.P.C. Mehedinți, România. Instituția a concediat-o pe femeie și a depus o plângere la Parchet.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum femeia se ridică de pe scaun și îl lovește pe copilul de 7 ani, după care îl împinge spre ieșire. Momentul a avut loc chiar sub privirile altor copii. Femeia l-ar fi bruscat pe copil pentru că ar fi jignit-o mai precizează sursa citată. Imaginile surprinse de camere au ajuns și în atenția șefilor instituției.

„Astfel de fapte, deși o cutumă în centrele pentru copii, încep să fie descoperite și încep să se ia și măsuri”, a declarat Adrian Bidilici, director D.G.A.S.P.C. Mehedinți. De asemenea, imediat ce au văzut filmarea, șefii instituției au concediat-o pe angajată și au formulat o plângere pe care au trimis-o Parchetului.

Reprezentanții IPJ Mehedinți au declarat pentru ziarul Libertatea că plângerea nu a ajuns și pe masa poliției, cazul fiind instrumentat de procurori.