mamaplus

Un copil de 5 ani a fost sfâșiat de câinii familiei după ce a încercat să le dea de mâncare

-
//
14.03.2022

Un băiețel în vârstă de 5 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost sfâșiat de câinii familiei în timp ce încerca să le dea de mâncare. Duminică seară, copilul a ajuns la spital mușcat de câinii familiei, doi Rottweileri. Din spusele apropiaților, micuțul a mers la patrupede sa le dea de mâncare câțiva biscuiți pe care îi avea. În acel moment, animalele au sărit pe copil și l-au sfâșiat la propriu. Cazul a avut loc în județul Ploiești, România.

Copilul era conștient când a ajuns la spital și le-a povestit medicilor că nu înțelege cum de a fost atacat de căței, cel mai probabil nu l-au recunoscut, pentru că avea un hanorac și purta glugă pe cap.

Surse medicale au declarat că mai bine de patru ore a durat procedura de curățare și pansare a rănilor care erau extrem de adânci. Medicii au spus că nu au mai vazut astfel de mușcături. Practic, cel mic era rănit pe întreg corpul.

Băiețelul este acum în grija medicilor, este stabil, însă următoarele ore sunt definitorii pentru starea lui de sănătate.

În ajutor i-a sărit și tatăl, care și el a fost rănit grav de câinii periculoși, și astăzi urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale în cadrul secției de reconstrucție plastică a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Mama copilului a sărit și ea în ajutor, însă rănile suferite de aceasta sunt minore.