mamaplus

Un copil de 5 ani a fost omorât de mamă şi iubitul acesteia, apoi aruncat într-un râu

-
//
16.02.2022

O femeie, partenerul ei şi un alt adolescent au fost puşi sub acuzare pentru că ar fi ucis cu bestialitate un copil de cinci ani, apoi i-ar fi aruncat trupul neînsuflețit într-un râu, în vara anului trecut. Cadavrul băiețelului a fost găsit aruncat pe marginea râului Ogmore, în apropierea satului unde acesta locuia, în luna iulie a anului trecut. Cazul tragic a avut loc în Țara Galilor,

Mama băiatului, în vârstă de 30 de ani, și partenerul ei, în vârstă de 39 de ani, sunt acuzați de uciderea acestuia. Anchetatorii cred că oribila crimă a avut loc între 28 iulie și 1 august.

Un alt băiat de 14 ani, care nu poate fi numit din motive legale, este acuzat și el de complicitate în ceea ce priveşte uciderea lui Logan. Toți trei sunt, de asemenea, acuzați că au mutat cadavrul lui Logan într-o zonă a râului de lângă Parcul Pandy, și i-au îndepărtat hainele, apoi au spălat lenjeria de pat pătată de sânge și au raportat la poliție dispariția acestuia.

Mama copilului şi adolescentul au pledat nevinovați pentru ambele infracțiuni, în timp ce partenerul femeii a negat crima. Cole și Williamson au fost arestați preventiv de când au fost acuzați, iar tânărul este sub atenta supraveghere a autorităților locale. Femeia l-a raportat pe Logan dispărut în jurul orei 5:45 pe 31 iulie, spunând poliției că o altă persoană l-ar fi răpit.

Copilul a fost găsit de ofițeri pe malul râului pe 31 iulie și a fost dus la Spitalul Princess of Wales din oraș, unde a fost confirmat decesul. A suferit o serie de răni înainte de moarte, inclusiv ruptură de ficat, o lovitură puternică la ceafă, dar și o ruptură de claviculă.

Oamenii legii continuă acum ancheta, urmând ca cei trei să apară în fața judecătorilor pentru a afla pedeapsa pe care o vor primi pentru faptele lor.