mamaplus

Un copil de 3 ani a supraviețuit două zile într-o zonă muntoasă, cu pericole la tot pasul

-
//
08.06.2022

Un copil în vârstă de 3 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a petrecut două zile fără apă și hrană, într-o zonă muntoasă din statul american Montana. Ryker Webb a avut noroc să se adăpostească într-un șopron, întrucât pe parcursul nopții au căzut ploi cu descărcări electrice, transmite publicația Today.

Copilul a fost găsit a doua zi de un cuplu care venise să verifice cabana.

”La un moment dat, am auzit vocea unui băiețel care venea din șopronul din spatele cabanei, unde se află generatorul electric. Am mers să verificăm și l-am găsit acolo.”, au menționat proprietarii cabanei.

Ofițerii de poliție spun că micuțul era foarte speriat și confuz, mai ales că în zona respectivă sunt multe animale sălbatice, inclusiv lei și urși. Băiețelul le-a spus că a mers sigur la plimbare și la un moment dat a obosit, iar apoi nu a mai reușit să găsească drumul spre casă.

Zeci de voluntari, elicoptere și drone au căutat copilul ore în șir, iar unicele indicii au fost pietrele proaspăt întoarse de el, fiind ”un mare fan al insectelor”.

Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind deshidratat și foarte flămând, iar la scurt timp după aceea, și-a revăzut părinții.

Poliția va continua investigațiile, deoarece multe momente din acest caz sunt încă neclare, inclusiv faptul că părinții au alertat oamenii legii abia după două ore de la dispariția copilului.

mamaplus