mamaplus

Un copil de 2 ani a fost bătut de bonă până la limita între viață și moarte

-
//
29.11.2023

Un copilaș din Colorado se luptă pentru viața lui după ce a fost bătut de o bonă beată pe care mama lui o considera cândva o prietenă de încredere.

mamaplus

Giovanni Reichert, în vârstă de 2 ani, a trebuit să fie spus mai multor operații, inclusiv una pe creier, pentru a putea rămâne în viață, potrivit NY Post.

Mama băiețelului l-a lăsat pe data de 1 septembrie, în grija prietenei sale McKinley Slone Hernandez, în vârstă de 25 de ani.

Rămâne neclar ce s-a întâmplat cu băiatul în acea noapte fatidică, deoarece mama sa, Stephanie, a declarat că Hernandez „nu recunoaște nimic”.

„Tot ce a spus este că a băut și că el a fost rănit. Inventez scenarii în capul meu tot timpul pentru a încerca să-mi dau seama cum a ajuns în acest stadiu”, a declarat mama băiatului pentru KDVR.

Mama copilului a declarat că a primit un mesaj de la Hernandez la doar câteva ore după ce l-a lăsat pe Giovanni în grija ei în care îi spunea că trebuie să ajungă cât mai repede la spital pentru că fiul ei a rămas fără viață după ce i-a făcut baie.

„Odată ce l-am văzut cu toți cei 50 de doctori care stăteau în jurul lui, a trebuit să părăsesc imediat sala de operații pentru că a fost cel mai rău lucru pe care l-am văzut în viața mea”, a spus mama bebelușului.

Giovanni a fost transportat cu avionul la spital și a avut nevoie de o operație de urgență pentru o hemoragie cerebrală. O intervenție chirurgicală care a necesitat ca medicii să îi îndepărteze o parte din craniu, potrivit 9 News. El a fost intubat și plasat în comă indusă și a trebuit să fie supus mai multor operații în lunile care au urmat.

Femeia îl supraveghea în mod regulat pe Giovanni, a relatat postul de știri KDVR. Ea a fost arestată pentru suspiciune de abuz asupra unui copil. Nu este clar dacă a angajat un avocat care să vorbească în numele ei. Însă, mama copilului spune că acuzațiile nu sunt suficiente.

„Mă simt atât de ușurată, dar simt, de asemenea, că ar trebui să fie acuzată de mai mult. Consider că este o tentativă de crimă, aproape că mi-a ucis copilul. Nu te gândești niciodată că ți se va întâmpla așa ceva, mai ales de către cineva pe care îl consideri un prieten”, a declarat mama băiețelului.

Din nefericire, starea băiețelului nu este una foarte bună, joi a fost supus unei alte intervenții chirurgicale joi și continuă să aibă de febră și dureri.

Sursa