mamaplus

Un copil de 12 ani, prins de polițiști la volanul unei mașini. Alți doi minori se aflau în autovehicul

-
//
26.02.2023

Sâmbătă seară, polițiștii din orașul Găești, România, au oprit o mașină la volanul căreia se afla un copil de doar 12 ani. Alături de acesta erau și alți doi minori de 13 și 14 ani.

mamaplus

Poliția orașului Găești a oprit o mașină pentru control pe DJ 702A, în localitatea Voia. La volanul autovehiculului se afla, spre surprinderea polițiștilor, un minor de 12 ani, din localitatea Voia.

„La data de 25 februarie, în jurul orei 20,55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe DJ 702A, în localitatea Voia, un autoturism.

La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un minor de 12 ani, din localitate, iar ca pasageri în autovehicul au fost identificaţi alţi doi minori, de 13 şi 14 ani”, a precizat IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.