mamaplus

Un copil de 11 ani din Glodeni ar fi fost violat de preotul care slujea în localitate

-
//
27.07.2022

Caz șocant într-o localitate din nordul țării. Un copil ar fi fost violat de un slujitor al bisericii. S-a întâmplat duminică, zi de slujbă pentru creștini, când individul în vârstă de 38 de ani a uitat de cele sfinte și a abuzat sexual copilul chiar la el în casă. Purtătorul de sutană, acuzat de pedofilie, a fost reținut pentru 72 de ore.

Duminică după-amiază, băiatul se îndrepta spre casă, când mașina preotului din localitate s-a oprit lângă el. Motivând că ar fi într-un drum, părintele i-ar fi propus copilului să-l ducă până acasă, însă s-a abătut din drum și l-ar fi dus pe băiat la el acasă, în satul vecin. Acolo individul ar fi comis fapta pentru care este acum izolat. După ce ar fi fost violat, băiatul a fugit la rudele din localitate, unde a povestit amănunțit ce i s-a întâmplat.

Sătenii spun că sunt șocați de cele întâmplate, iar unii susțin că preotul nu este la prima abatere.

Potrivit procurorului șef al Procuraturii Glodeni, Sergiu Mititelu, unul dintre părinții victimei a fost cel care a anunțat despre acțiunile cu caracter sexual întreprinse de către preotului din localitate.

Dacă va fi găsit vinovat, individul în sutană riscă până la 20 de ani de pușcărie.