mamaplus

Un copil de 10 ani din Ialoveni a fost lovit de o mașină în care se afla un angajat SPPS

-
//
27.04.2021

Un copil a ajuns la spital, după ce a fost accidentat de un automobil la volanul căruia se afla un angajat al Serviciului Pază și Protecție de Stat. Incidentul a avut loc astăzi, în această dimineață, în jurul orei 08:30, pe o stradă din localitatea Suruceni, din raionul Ialoveni. Preliminar s-a stabilit că victima este un copil în vârstă de 10 ani care a fost transportat la spital, după ce a fost călcat peste picior mașină de marca Volvo l-a călcat pe picior.

La volanul automobilului se afla un angajat al SPPS în vârstă de 34 de ani. Bărbatul era în afara orelor de serviciu și se deplasa la volanul automobilului personal, Volvo V40,  pe strada Ștefan cel Mare, din Suruceni, când, în adiacentul casei de cultură, în aceiași direcție în care se deplasa și copilul.

Brusc, băiatul a traversat strada neregulamentar, iar ofițerul SPPS a încercat să evite impactul și a virat la stânga, însă din nefericire l-a călcat cu roata peste picior. Imediat după accident, ofițerul SPPS l-a urcat pe copil în automobil și l-a transportat de urgență la Spitalul raional Ialoveni, unde i-a fost acordat ajutor medical, iar viața acestuia este în afara oricărui pericol.

Medicii au fost cei care au sesizat poliția despre accident. Șoferul a fost testat alcooscopic, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.