mamaplus

Un copil a ajuns la spital, iar un bărbat a decedat în urma unui accident pe traseul Chișinău-Leușeni

-
//
08.02.2022

O persoană și-a pierdut viața, iar un minor în vârstă de 11 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Potrivit informațiilor, impactul s-a produs în noaptea de 8 februarie.

„În Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit apelul telefonic, precum că pe traseul Leușeni-Chișinău, în apropiere de Punctul vamal Leușeni s-a produs un accident rutier”, informează oamenii legii.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul.

„S-a stabilit că aproximativ la ora 02:00 noaptea, pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de postul vamal Leușeni, un automobil de model „VW Passat” fiind condus de un bărbat în vârstă de 22 ani, locuitor al raionului Hîncești, a tamponat o persoană de gen masculin, care a încercat să traverseze strada peste perila de la marginea drumului din partea dreapta spre stînga, conform deplasării direcției a automobilului”, spune poliția.

Din nefericire, în urma tamponării, pietonul a decedat la fața locului. În momentul impactului, în automobil se afla un minor de 11 ani. Acesta a fost transportat la Spitalul raional Hîncești, pentru ajutor medical.

De menționat că ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic de tip „Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și identitatea persoanei.