mamaplus

Un client a găsit un melc în salată. Care a fost reacția conducerii

-
//
28.05.2024

În urma acestei experiențe, clientul a lăsat localului un review negativ online, precizând că locația este foarte frumoasă, din păcate experiența culinară fiind dezamăgitoare din cauza melcilor.

mamaplus

„Locația foarte frumoasă, păcat de melci găsiți în salată”, a transmis clientul, transmite turnulsfatului.ro.

În replică, oficialii Terasei Esplanada au postat în această dimineață un anunț public în care și-au cerut scuze în mod serios, apoi au arătat că prezența melcilor confirmă totuși că mâncarea este sănătoasă și lipsită de chimicale.

”Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ne-ați semnalat problema. Ne pare rău pentru experiența neplăcută cu salata noastră. Vă asigurăm că salata noastră provine din solariile proprii, unde nu folosim pesticide, ceea ce garantează că este bio.

Melcul găsit în salată este o dovadă vie a naturii noastre ecologice. Pentru a controla limacșii, folosim rațe indiene, dar din păcate, unul a scăpat neobservat.

Colegul responsabil de spălarea salatei a primit un avertisment serios.

Vă asigurăm că am luat măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Mulțumim pentru înțelegere și sperăm că banii returnați si oferirea altei porții din partea casei (pe care ați refuzat-o) să vă facă să reveniți pentru a vă bucura de produsele noastre proaspete și naturale”, a transmis marți dimineață echipa terasei Esplanada.

mamaplus