mamaplus

Un biciclist a fost spulberat de un motociclist

-
//
06.03.2023

Accident grav în stânga Nistrului. Un bărbat de 62 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a fost spulberat de o motocicletă. Potrivit informațiilor, motociclistul ar fi încercat să evite impactul cu o ambulanță într-o intersecție. Imaginile video au fost surprinse de o cameră de supraveghere din preajmă.

mamaplus

Potrivit așa-zisului Minister de Interne din regiunea transnistreană, coliziunea a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 5 martie, într-o intersecție din Tiraspol. Martorii oculari au chemat ambulanța și poliția, transmite unimedia.info.

„În urma impactului, biciclistul s-a ales cu traume grave, astfel, a fost internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Republican, iar motociclistul nu a avut de suferit.

Potrivit imaginilor video, cu câteva clipe înainte de accident, șoferul ambulanței, apropiindu-se de intersecție, nu a respectat cerința indicatorului rutier „Cedează trecerea”, și a continuat deplasarea. Astfel, a provocat o situație de accident.

Motociclistul a fost nevoit să schimbe traiectoria de mișcare, pentru a evita impactul.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, se arată în comunicat.