mamaplus

Un bebeluș a stat pe pieptul mamei lui care decedase, timp de câteva zile

-
//
26.08.2021

Un bebeluș de numai două luni a supraviețuit miraculos, după ce a stat singur câteva zile. El fost găsit pe pieptul mamei lui, care decedase. Un caz uluitor vine din Kentucky, Statele Unite. Mama lui, Danielle Wade, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită fără suflare pe 18 august 2021, iar anchetatorii americani investighează cazul.

Mama femeii decedate a povestit că și-a văzut fiica pe 13 august 2021 ultima dată.

"Ea și copilașii ei au fost la mine acasă. Am mers la școală cu toții. Am petrecut o zi frumoasă împreună. Vineri 13 a fost chiar o zi cu zâmbete". În acea zi, și-a văzut pentru ultima dată fiica.

Pe 18 august 2021, femeia a fost sunată de polițiști să meargă în apartamentul fiicei ei, pentru că aceasta a murit, conform Wave3. Anchetatorii i-au spus că fiica ei decedase de câteva zile, dar că nepotul ei, un bebeluș de doar două luni, este în viață.

Adriane Wade, bunica bebelușului: "Ea era fără suflare de câteva zile, iar micuțul, copilul ei abia născut, era pe pieptul ei".

Bebelușul ar fi supraviețuit pentru că își mușcase degetele, a spus bunica lui. "Copilul a a fost în apartament în timp ce ea era moartă, o mânuță îi era roșie, a încercat să supraviețuiască", a mai spus ea.

Femeia a mai spus că bebelușul a fost dus de urgență la spital, deshidratat și cu răni la una dintre mâini. Consideră că e un adevărat miracol că nepoțelul ei a supraviețuit atât de mult timp fără mama lui.