mamaplus

Un bebeluș era cât pe ce să moară. Vei rămâne uimit cu ce îl hrăneau părinții

-
//
11.09.2019

Un cuplu din Australia care și-a ținut bebelușul pe dietă vegană a fost condamnat la 300 de ore de muncă în folosul comunitățiii. În martie 2018, autoritățile australiene au găsit în casa cuplului din Sydney o fetiță în vârstă de 19 luni într-o evidentă stare de subnutriție.

mamaplus

Micuța a fost ținută de părinții ei pe un regim vegan foarte strict. Din cauza modului deficitar în care era hrănită, aceasta cântărea doar cinci kilograme, nu mergea și nu avea dinți.

Nu fusese niciodată vaccinată și nici nu fusese dusă vreodată la vreun control medical. În primele luni de viață, dieta pe care i-au dat-o părinții fetiței lor a constat în orez, pâine, cartofi, ovăz, tofu, unt de arahide și doar ocazional fructe.

Cuplul australian mai are doi copii. După ce s-a descoperit ce au făcut cu fetița lor cea mică, cei doi au pierdut custodia copiilor, care acum locuiesc la rude, în Queensland.

Starea fetiței s-a îmbunătățit, însă continuă să facă tratamente pentru ca starea ei de sănătate să fie una cât mai bună.

Sursa